Kies ook voor een hangmat in je tuin

Een hangmat in je tuin is een heerlijke plek om te relaxen. Je kunt er lekker in wegkruipen met een goed boek of een deken, of gewoon even lekker in de zon liggen. Hangmatten zijn er in allerlei soorten en maten, dus er is altijd wel een hangmat die bij jouw tuin past.

Hangmatten zijn een echte aanwinst voor je tuin alleen zijn ze lekker comfortabel, ze zien er ook nog eens erg stijlvol uit. Een hangmat geeft je tuin een instant vakantiegevoel. En het mooie is: je hoeft er niet eens heel ver voor te reizen!

Als je een hangmat in je tuin wilt, moet je wel even bedenken waar je hem gaat ophangen. Een goede plek is bijvoorbeeld onder een boom of een pergola. Op die manier heb je ook nog eens schaduw als het een beetje te warm wordt in de zon.

Hangmat op balkon of terras

Ook als je geen tuin hebt, is er genoeg plek voor een hangmat. Je kunt ‘m bijvoorbeeld ophangen op je balkon of terras. Als je ‘m ‘s avonds ophangt, kun je lekker in de hangmat staren naar de sterren. Een hangmat is niet alleen voor de zomer, maar ook in de winter kun je er prima in wegkruipen. Als je ‘m dan binnen ophangt, is het wel fijn als je een hangmat met een wasbare hoes hebt. Dan kun je ‘m af en toe even wassen, zodat je ‘m ook in de winter lekker schoon kunt gebruiken.

Een hangmat is dus perfect voor een heerlijke relaxmomentje in je tuin of ergens anders in je huis. Kies een plek waar je fijn kunt liggen en relaxen maar wel met een beetje schaduw, zodat je niet in de volle zon ligt. En kies ook een hangmat die bij jouw stijl past, zodat je tuin er nog mooier uitziet.